Gıda Analiz Uygulamaları Kitabı Yayınlandı


Resim

Yazarlığını  Bölümümüz Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Abdullah Akgün ve Arş. Gör. İrem Damar Hüner, Arş. Gör. Emel Yılmaz, Arş. Gör. Kadir Çınar tarafından hazırlanan Gıda Analiz Uygulamaları kitabı Sidas Yayıncılık tarafından yayınlanmıştır.  

Bu kitapta, laboratuvarda denenmiş ve başarılı sonuçlar alınmış temel gıda analizlerinin nasıl yapıldığı aşama aşama görseller eşliğinde anlatılmaktır. Bölümümüz öğrencilerinin gıda analiz laboratuvar uygulama notu ihtiyacını karşılama amacıyla uzun bir süreç sonunda ortaya çıkan bu kitabın tüm ilgililere faydalı olmasını dileriz.






Ek Dosyalar
Bu içerik 14.03.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 487 kez okundu.