International Balkans Food, Agriculture, Livestock and Gastronomy Summit

Değerli Katılımcılar,

Düzenleme komitesi adına sizleri 26-30 Eylül 2017 tarihleri arasında Bosna-Hersek’te gerçekleştirilecek Uluslararası Balkan Gıda Tarım ve Hayvancılık Zirvesi’ne davet etmekten mutluluk duyuyorum.
Zirvede, gıda, tarım, hayvancılık ve gastronomi alanındaki bilimsel gelişmeler, yeni yaklaşımlar, teknolojiye bağlı yatırımlar, sürdürülebilir tarım politikaları, gıda güvenliği, hayvan sağlığı, doğal gıdalar gibi birçok konu tartışılacak olup, konusunda uzman bilim insanları, kurum ve sektör temsilcilerini bir araya gelecektir.
“Sürdürülebilir Tarım ve Hayvancılık, Güvenli Gıda, Doğru Beslenme ve Sağlıklı Yaşam” teması altında yapılacak olan zirve, davetli konuşmalar, sözlü sunumlar ve poster oturumlarından oluşacaktır. Bunlara ek olarak bilim insanları ve kurum temsilcileri ile sektör temsilcilerinin bir araya gelerek daha yakın ilişkiler kurabileceği bir sergi salonu da yer alacaktır.
Bu önemli zirve ile, geçmişten günümüze önemli bilimsel, ekonomik ve kültürel bağlarımız olan balkan ülkeleri ve bu bölgeye yoğun ilgi duyan Avrupa ve Akdeniz ülkelerini de içine alarak, var olan bölgesel işbirliklerini ve yatırım fırsatlarını tespit etmek, katılımcı kurum ve kişilerle bilimsel ve ekonomik düzeyde yeni ilişkiler kurmak ve potansiyelleri değerlendirmeyi hedeflemekteyiz.
Zirve öncesi ve sonrası katılımcılarımızı hem bilimsel programlara hazırlamak hem de zirve sonrası biraz rahatlamalarını sağlamak amacıyla zengin kültürel ve sosyal etkinliklere de yer verilecektir.
Balkanların en güzel olduğu ve yeşilin her tonuna ev sahipliği yaptığı Eylül ayında, Saraybosna’da düzenlenecek zirvemizde siz değerli bilim insanları, kurum temsilcileri ve sektör temsilcilerini ağırlamaktan onur duyacağımızı belirtmek isterim.
2017 yılında, Bosna-Hersek’te görüşmek üzere.

Saygılarımızla,

Prof.Dr. M.Kemal KÜÇÜKERSAN
Kongre Başkanı
Prof.Dr. Nevzat ARTIK
Kongre Eş-Başkanı

www.bagas2017.org

Bu içerik 17.03.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 1408 kez okundu.