İTÜ GMK Ar-Ge Fikirleri Yarışması

Öğrencileri fikir üretmeye, proje yapmaya ve yapılan projeleri sunum kabiliyetini geliştirmeye teşvik eden ve Türkiye'deki tüm Gıda Mühendisliği öğrencilerini kapsayan yarışma, objektif ve alanında uzman kişiler tarafından değerlendirilen projelerden dereceye girenlere ödül vermekle birlikte projelerin yatırımcılar tarafından keşfedilip hayata geçirilmesinde büyük rol oynar. Her sene gerçekleştirelen İTÜ GMK Ar-Ge Fikirleri Yarışması, başta Aromsa olmak üzere birçok önemli firmanın sponsorluğuyla gerçekleşiyor.
Bu yıl 5.sini düzenlenen İTÜ-GMK Ar-Ge Fikirleri Yarışması, Türkiye çapında düzenlenen ve tüm gıda mühendisliği lisans öğrencilerinin katılımına açık olan bir etkinliktir. Yarışma ödüllü olup, jüri olarak İTÜ ve çeşitli üniversitelerden öğretim üyeleri ağırlanmakta ve endüstriden alanlarında uzman kişilerle proje değerlendirilmesi yapılmaktadır.

Etkinlik ile alakalı ayrıntılar ve etkinlik takvimi ekteki iki afişte mevcuttur.
Bu içerik 07.11.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 1206 kez okundu.