Trakya Üniversitesi
Mühendislik Fakültesi
Üniversite Kataloğu
Üniversite Tanıtım Filmi
Bölümümüz
Genel Bilgi
Amaç ve Hedef
Gıda Mühendisliği
Çift Anadal-Yandal
Program Eğitim Amaçları
İdari
Yönetim
İdari Personel
Öğrenci İşleri
Komisyon ve Kurullar
Akademik
Akademik Kadro
Anabilim Dalları
Akademik Takvim
Öğrenci
Danışman Listesi
Öğrenci Bilgi Sistemi
Öğrenci El Kitabı
Erasmus Değişim Programı
Farabi Değişim Programı
Mevlana Değişim Programı
Öğrenci Toplulukları
Burslar ve Olanaklar
T.Ü. Gıda Müh. Bölümü İntibak İlkeleri
Kalite
Birim Raporları
İletişim Bilgilerimiz
Öneri ve Şikayet
RSS
English
Trakya Üniversitesi
Mühendislik Fakültesi
Üniversite Kataloğu
Üniversite Tanıtım Filmi
Bölümümüz
Genel Bilgi
Amaç ve Hedef
Gıda Mühendisliği
Çift Anadal-Yandal
Program Eğitim Amaçları
İdari
Yönetim
İdari Personel
Öğrenci İşleri
Komisyon ve Kurullar
Akademik
Akademik Kadro
Anabilim Dalları
Akademik Takvim
Öğrenci
Danışman Listesi
Öğrenci Bilgi Sistemi
Öğrenci El Kitabı
Erasmus Değişim Programı
Farabi Değişim Programı
Mevlana Değişim Programı
Öğrenci Toplulukları
Burslar ve Olanaklar
T.Ü. Gıda Müh. Bölümü İntibak İlkeleri
Kalite
Birim Raporları
İletişim Bilgilerimiz
Öneri ve Şikayet
RSS
English
WebMail / BYS - Kullanıcı Girişi
T.C. Trakya Üniversitesi
Gıda Mühendisliği Bölümü
Menu
Gıda Mühendisliği Bölümü
S
LİSANS PROGRAMI
Bologna Bilgi Paketi
Uygulanan Program ve Ön Koşullar
Haftalık Ders Programı
ETKİNLİKLER
Sınıfta Mezun Var
Erasmus Öğrenci Haraketliliği
Sürdürülebilirlik için Mühendislik
SINAV PROGRAMLARI
II. Ara Sınav Programı
Sınav Kuralları
STAJ
GM Staj Sunumu
Müh. Fakültesi Staj Sayfası
GM Staj Yönergesi
GM Staj Raporu Hazırlama Yönergesi
LABORATUVARLARIMIZ
1. Gıda Analiz ve Öğrenci Uygulama Laboratuvarı
2. Enstrümental Analiz ve Temel İşlemler Laboratuvarı
3. Biyo-İşlem Laboratuvarı
4. Membran Teknolojileri Araştırma Laboratuvarı
5. Gıda Araştırma Laboratuvarı
Gıda Analiz Lab. Cihazları
Enstrümental Analiz Lab. Cihazları
Biyo-İşlem Lab. Cihazları
OFİS SAATLERİ
Trakya Üniversitesi
Mühendislik Fakültesi
Üniversite Kataloğu
Üniversite Tanıtım Filmi
Bölümümüz
Genel Bilgi
Amaç ve Hedef
Gıda Mühendisliği
Çift Anadal-Yandal
Program Eğitim Amaçları
İdari
Yönetim
İdari Personel
Öğrenci İşleri
Komisyon ve Kurullar
Akademik
Akademik Kadro
Anabilim Dalları
Akademik Takvim
Öğrenci
Danışman Listesi
Öğrenci Bilgi Sistemi
Öğrenci El Kitabı
Erasmus Değişim Programı
Farabi Değişim Programı
Mevlana Değişim Programı
Öğrenci Toplulukları
Burslar ve Olanaklar
T.Ü. Gıda Müh. Bölümü İntibak İlkeleri
Kalite
Birim Raporları
İletişim Bilgilerimiz
Öneri ve Şikayet
RSS
English
Ana Sayfa
»
Duyurular
» E-Ders Platformuna Giriş Hk.
WebMail / BYS - Kullanıcı Girişi
Sayfayı Yazdır
E-Ders Platformuna Giriş Hk.
Bu içerik 10.05.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 651 kez okundu.