Ana Sayfa » Etkinlikler » Gıda Analiz Uygulamaları Kitabı Yayınlandı
S
Gıda Analiz Uygulamaları Kitabı Yayınlandı
Yazarlığını Bölümümüz Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Abdullah Akgün ve Arş. Gör. İrem Damar Hüner, Arş. Gör. Emel Yılmaz, Arş. Gör. Kadir Çınar tarafından hazırlanan Gıda Analiz Uygulamaları kitabı Sidas Yayıncılık tarafından yayınlanmıştır.
Bu kitapta, laboratuvarda denenmiş ve başarılı sonuçlar alınmış temel gıda analizlerinin nasıl yapıldığı aşama aşama görseller eşliğinde anlatılmaktır. Bölümümüz öğrencilerinin gıda analiz laboratuvar uygulama notu ihtiyacını karşılama amacıyla uzun bir süreç sonunda ortaya çıkan bu kitabın tüm ilgililere faydalı olmasını dileriz.
Ek Dosyalar
Bu içerik 14.03.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 1653 kez okundu.