Gıda Kimyası ve Gıda Analizleri II Dersleri Hk.

1. Güz dönemi açılan GIDA KİMYASI ve GIDA ANALİZLERİ II derslerini düzenli öğrenciler (7. yarıyılında olan öğrenciler) dışında bu dersi ilk defa alacaklar veya daha önce alıp kalmış olanlar alabileceklerdir.
  2. Bu şekilde güz döneminde dersi alan öğrenciler (DZ dışında) bölüm başkanlığına dilekçe vererek bu derslerin telafi sınavlarına girebileceklerdir.
  3. Telafi sınavı, tek sınav şeklinde geçme notu 60 puan olan ve bağıl değerlendirme dışında bir sınavdır. Bu sınavdan başarılı olanlar dersten geçmiş olacaklardır. Sınavdan başarısız olanlar ise derse normal şekilde devam edeceklerdir.
  4. Telafi sınavları Ekim ayı ortası gibi planlanmakta olup, kesin karar Fakülte Yönetim Kurulu ilanı ile duyurulacak ve bu web sayfasında ayrıca ilan edilecektir.
Bu içerik 12.09.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 428 kez okundu.