İntibak koşulları çerçevesinde Gıda Mühendisliğinde Tasarım II dersini almak isteyen öğrencilerin dikkatine

GDM421 Gıda Endüstrisinde Süreç Denetimi " dersinden başarısız olan ve devam koşulunu sağlamak şartıyla ilgili ders yerine VII. Dönem dersi olan "GDM424 Gıda Mühendisliğinde Tasarım II" dersini almak isteyen öğrenciler  en geç 16.02.2023 tarihine kadar bu isteklerini dilekçe ile bildirmekle yükümlüdür.  Gıda Mühendisliğinde Tasarım II dersini alan öğrenciler  Gıda Endüstrisinde Süreç Denetimi  dersinin telafi sınav haklarından feragat etmiş olacaklardır. Dilekçe gönderen öğrenciler ders seçimini yaparken  GDM421   Gıda Mühendisliğinde Tasarım II dersini seçmelidir. Öğrenciler bu seçimi yaptıktan sonra mezuniyet koşulu olan 240 AKTS'yi tamamladıklarından emin olmalıdır. Dilekçeler ogr16@trakya.edu.tr adresine gönderilmelidir. Başka adrese iletilen dilekçeler işleme alınmayacaktır.
Bu içerik 08.02.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 331 kez okundu.