İntibak koşulları çerçevesinde Sayısal Analiz dersini almak isteyen öğrencilerin dikkatine

GDM411 Gıda Mühendisliğinde Matematiksel Modelleme" dersinden başarısız olan ve devam koşulunu sağlamak şartıyla ilgili ders yerine IV. Dönem dersi olan "GDM220 Sayısal Analiz" dersini almak isteyen öğrenciler  en geç 16.02.2023 tarihine kadar bu isteklerini dilekçe ile bildirmekle yükümlüdür. Sayısal analiz dersini alan öğrenciler Matematiksel Modelleme dersinin telafi sınav haklarından feragat etmiş olacaklardır. Dilekçe gönderen öğrenciler ders seçimini yaparken GDM220 Sayısal Analiz dersini seçmelidir. Dilekçeler ogr16@trakya.edu.tr adresine gönderilmelidir. Başka adrese iletilen dilekçeler işleme alınmayacaktır.

ÖRNEK DİLEKÇE
Bu içerik 08.02.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 236 kez okundu.