Staj defteri teslim süreci ile ilgili

2019-2020 yaz dönemi stajlarını tamamlayan öğrencilerimizin staj defterlerini en son 13.11.2020 tarihinde cuma günü saat 17:30'a kadar mail ile göndermeleri gerekmektedir. Bu tarih ve saatten sonra atılan mailler işleme alınmayacaktır.

Mail atarken dikkat edilmesi gereken konular aşağıda sıralanmıştır.

1- Laboratuvar stajı yapan öğrencilerimiz staj defterlerini iremdamar@trakya.edu.tr adresine, işletme stajı yapan öğrencilerimiz ise staj defterlerini yetkinahmet@gmail.com adresine mail atmalılardır.
2- Pandemi nedeniyle sadece bu döneme özgü staj sözlü sınavı yapılmayacaktır. Staj puanları defter değerlendirmesi ile verilecektir. Bu nedenle staj defterlerinin Gıda Mühendisliği Web Sitesindeki STAJ RAPORU HAZIRLAMA TASLAĞI'na uygun olarak hazırlanması son derece önemlidir.
3- Günlük staj tutanakları taslağa uygun olarak el yazısı ile yazılmalı ve yetkili amire onaylatılmalıdır, bu tutanakların fotografları çekilerek defterde gereken yerlerde word sayfasına yapıştırılmalı ve boyutu sayfanın boyutuna göre ayarlanmalıdır. Fotografı çekilen yazıların okunur olmasına özen gösterilmelidir. Bu konudaki yükümlülük öğrenciye aittir.
4- Staj yapılan yerden kapalı zarfta alınan staj sicil belgesi açılarak, aynı şekilde fotografı çekilerek defterin sonuna word sayfasına yapıştırılarak eklenmelidir. Staj sicil formunda fotograf kısmı eksik olmamalıdır. Staj sicil formu olmayan öğrencilerin stajları BAŞARISIZ olarak değerlendirilecektir. (Kurum staj sicil formunu üniversiteye göndermiş ise mutlaka yetkili kişi bilgilendirilmelidir)
5-İşyeri staj onay sayfası da fotografı çekilerek word dosyasına yapıştırılarak staj defterinin başına eklenmelidir.
6- Mühendislik Fakültesinden yapılan duyuru ile staj defterini kargo ile yollayan öğrencilerimiz var ise mutlaka iremdamar@trakya.edu.tr adresine mail ile durumu bildirmelilerdir.
7- Staj defetreleri ve gerekli formlar yüzyüze eğitimin başladığı ilk hafta toplanacaktır, bu nedenle özenle saklanmalıdır. Staj defterlerine kapak yaptırmanız gerekmemektedir. 

Dr. Öğr. Üyesi İrem DAMAR



Bu içerik 28.10.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 661 kez okundu.