"Teams" ders ekiplerinde kaydı görünmeyenler hk.

Üniversitemizde uzaktan öğretim kapsamında "MS Teams" uygulaması ile yapılmasına karar verilen derslerle ilgili olarak;

Uzaktan öğretim şeklinde verilen derse kayıtlı olduğunuz halde, "teams" ders ekiplerinde sizin yerinize, ismi ve soyismi aynı ancak gerçekte sizden farklı kişilerin eklenmesi veya aktif hesabınız dışında pasif hesabınızın eklenmesi veya isminizin hiç olmaması durumları olasıdır.

Kayıtlı olduğunuz dersin "teams" üzerinden verilen uzaktan öğretim dersinin ekibinde yer almıyorsanız 27.02.2023 tarihinden itibaren ilgi dersi veren öğretim üyesine/görevlisine "teams" uygulaması üzerinden mesaj göndererek  derse katılma talebinizi bildiriniz. (Bu şekilde mesaj gönderdiğiniz hesap üzerinden ilgili "teams" sınıfına eklenmeniz mümkündür.)

"Teams" ile uzaktan öğretim kapsamında yapılan dersler ve uzaktan online sınavlarda sorun yaşamamanız açısından gerekli takibi göstermeniz önem arz etmektedir. Tüm öğrencilerimize ilanen duyurulur.
Bu içerik 14.02.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 864 kez okundu.