YAZ STAJ TAKVİMİ VE UYGULAMA ESASLARI

5.Dönem

23 AĞUSTOS 2021

20 EYLÜL 2021

• Belirtilen tarihler dışında staj başlangıcı yapılamaz.
  • Stajlar belirtilen tarih aralığında 20 iş günü olarak yapılacaktır.
  • İki zorunlu staj yapacak öğrencilerimiz 1. Dönem ve 5. Dönem tarih aralıkları arasında iki(2) ayrı belge düzenlemek zorundadırlar.
  •  T.C Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofis Başkanlığı tarafından yürütülen Staj Seferberliği Projesi kapsamında staja kabul alan öğrenciler belirtilen tarih aralığında Fakülte ve Bölüm staj komisyonlarından onay aldıktan sonra staj yapabileceklerdir.
  • Staj için başvuruları mail aracılığıyla uzaktan bölüm staj komisyonuna yapılacaktır.
  • Başvuru için STAJ BAŞVURU VE KABUL FORMU eksiksiz bir şekilde doldurulup, taratılıp, PDF FORMATINDA iremdamar@trakya.edu.tr adresine mail atılmalıdır. Form taratıldıktan sonra yazıların okunabilir olup olmadığına dikkat edilmelidir. Maile mutlaka öğrencinin adı soyadı okul numarası ve sınıfı yazılmalıdır.
  • STAJ BAŞVURU VE KABUL FORMU doldurulurken staj yerinin sicil numarası ve vergi numarası mutlaka yazılmalı, kurum yetkilisinin ıslak imza atması ve mühür vurulduğundan emin olunmalıdır.
  • Staj başvuru evrakı, staja başlama tarihinden en geç 10 (on) gün önce mail atılmalıdır.
  • SGK işe giriş-çıkış bildirgeleri için İlhan Kezer ile iletişime geçilebilir ilhankezer@trakya.edu.tr
  • Staj evrakı kabul edilen ve SGK girişleri yapılan öğrencilerin listeleri staj yapacakları dönemden önce Mühendislik Fakültesi Web sayfasında ilan edilecektir. Listede ismi bulunmayan öğrenciler staj koordinatörü ile mail aracılığıyla iletişime geçmelidir. Bunun dışında staj evrakı teslim ettikten sonra yapılması gereken herhangi bir şey yoktur.
  • Yaz okuluna gidip aynı zamanda staj yapmak isteyen öğrencilerimiz yaz okulu takviminin bitiş tarihine göre staj dönemlerinden uygun olana başvurabilirler.
  • Mezun durumda olan öğrencilerimiz, isteğe bağlı olarak stajlarını yukarıda verilen dönemlerde yüz yüze ya da ödev olarak yapabilirler. Ödev şeklinde yapmak isteyen öğrencilerimizin detaylar için daha önceki duyurulara bakması rica olunur.
Dr. Öğr. Üyesi İrem DAMAR

Bu içerik 09.03.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 3475 kez okundu.